← belizelaw.ai · 11.Defence (15Th Anniversary Medal) Regulations, Cap. 135s11

Interpretation

11.Defence (15Th Anniversary Medal) Regulations, reg. 2 · Revised Edition 2020

In these Regulations unless the context otherwise requires“Board” means the Belize Defence Board; “Force” means the Belize Defence Force; “Medal” means the Belize Defence Force 15th Anniversary “qualifying service” means continuous service for the required period, provided that in exceptional circumstances one break in service of not more than six months may be waived. Service in Her Majesty’s Armed Forces whether on secondment, on recall, or when called upon to serve, may be allowed to reckon towards the required period of qualifying service, provided that such service is uninterrupted and was continuous with the qualifying service in the Force. Service prior to the formation of the Force shall not count towards qualifying service.
Have a question about this section? Ask belizelaw.ai →